tirsdag den 30. juni 2009

en MUGgen awten

Tonni var den eneste der sku skyde idag. Han skød både standard- og finpistol på 25m, og kunne stolt fortælle at han havde skudt til to bronzemedaljer!
Det vil sige han har skudt højere end et vist præmiekrav passende til den klasse han skyder i. Det giver så ret til at købe en medalje. Jow jow... nå men tillykke til Tonni alligevel.

Tirsdag aften var der MUG aften i skytternes store telt. Det sku være en irsk aften med irsk folkemusik. Men det var da godt nok en underlig stilforvirring. Musikken spillede elendigt. Mumlede nogle sange der slet ikke kendetegner den stemning der typisk er i irsk musik. Selvom de febrilsk prøvede at fyre en "Whiskey in the jar" af for at hæve stemningen, var de dømt døde. Efter en pause indledte musikken med at gå en tur med en skotsk sækkepibe.
I baren skænkede de i aftenens anledning mørkt øl, men det var bare en ellers udmærket Belgisk øl, istedet for en af de mange udsøgte øl som Irland har at byde på. Selv ikke dem som havde taget whisky med, havde tænkt i irske baner.
Så irsk aften? Nej, det var det bestemt ikke. Stemningen i teltet var nu heller ikke nævneværdig høj.

Ingen kommentarer: